Καλώς ήρθατε στην επαγγελματική μας ιστοσελίδα, σκοπός της είναι να σας βοηθήσει να ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες υπηρεσίες που προσφέρουμε. Η φιλοσοφία μας είναι οτι το δέρμα πρέπει πρώτα να είναι υγιές και μετά όμορφο και για το λόγο αυτό προτεραιότητα στο ιατρείο μας έχει η κλινική δερματολογία έναντι της αισθητικής ιατρικής.

Το ιατρείο μας βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Σοφίας του Πειραιά, επί του πεζοδρόμου της οδού Παλαμηδίου και στα 200 μέτρα απο τη στάση ΜΕΤΡΟ "Μανιάτικα". Οι δερματολόγοι μας, συνδυάζουν την εμπειρία τους πάνω στην παθολογία του δέρματος παίδων-ενηλίκων, στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και εφαρμόζουν τις νεότερες τεχνικές δερματοσκόπησης & χαρτογράφησης των σπίλων.Τέλος, σε εμάς θα βρείτε θεραπείες αντιγήρανσης και την πλέον αποτελεσματική αποτρίχωση με 2 laser αλεξανδρίτη: το κλασικό Candela και τη νεότερη γενιά αλεξανδρίτη Deka Motus

 

0
0
0

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την εύρυθμη λειτουργία του ιατρείου, η εξέταση των ασθενών γίνεται μετά απο προκαθορισμένο ραντεβού. Η διάρκεια της εξέτασης καθορίζεται από τη φύση του νοσήματος και συνήθως διαρκεί 30'.Επίσης, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τη φόρμα συγκατάθεσης για τα προσωπικά σας στοιχεία-δεδομένα, όπως ορίζεται απο το νέο κώδικα GDPR και είναι χρήσιμο να έχετε μαζί σας τον προσωπικό αριθμό ΑΜΚΑ, σε περίπτωση που χρειαστεί συνταγογράφηση φαρμάκων/εξετάσεων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του ιατρείου.

*Η επανεξέταση του ασθενή, για το ίδιο νόσημα και εντός 1 μήνα, δε χρεώνεται σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας.

** Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους ασθενείς και το προσωπικό του ιατρείου. Παρακαλούμε να προσέρχεστε ασυνόδευτοι (εξαίρεση αποτελούν τα ανήλικα τέκνα και άτομα που χρήζουν βοήθειας )

 

Υπάρχει πλέον, πολύ εύκολη πρόσβαση στο ιατρείο μας χρησιμοποιώντας το ΜΕΤΡΟ. Η στάση "ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ" βρίσκεται σε απόσταση 150 μέτρων

Δεχόμαστε πληρωμές τοις μετρητοίς ή μέσω κάρτας (εξαιρούνται οι American Express, Diners & China UnionPay)

  1. Το ιατρείο διατηρεί αρχείο ασθενών με τα ευαίσθητα και τα απλά προσωπικά δεδομένα τους, σύμφωνα με το άρθρο 14 του Ν. 3418/2005 (Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας). Ο χρόνος τήρησης των δεδομένων είναι από 10 έως και 20 χρόνια, ανάλογα με τα οριζόμενα ανά περίπτωση στο νομοθετικό πλαίσιο.
  2. Ο ασθενής έχει δικαίωμα πρόσβασης στο αρχείο του και εναντίωσης με σχετική δήλωση του, τηρουμένης της διαδικασίας του Κανονισμού.
  3. Ο ασθενής (υποκείμενο δεδομένων), ως προς την παροχή της συγκατάθεσης, έχει το δικαίωμα του περιορισμού της επεξεργασίας, δικαίωμα διόρθωσης, φορητότητας και διαγραφής των δεδομένων του με σχετική δήλωση του:  ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

  

Νομοθετικό πλαίσιο:

  • Κανονισμός (Ε.Ε.) 679/2016: Για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα & για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών & την κατάργηση της Οδηγίας 95/46/ΕΚ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων).
  • Οδηγία (E.Ε.) 2016/680: Για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από αρμόδιες αρχές για τους σκοπούς της πρόληψης, διερεύνησης, ανίχνευσης ή δίωξης ποινικών αδικημάτων ή της εκτέλεσης ποινικών κυρώσεων & για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών & την κατάργηση της απόφασης-πλαίσιο 2008/977/ΔΕΥ του Συμβουλίου.
  • Ν. 2472/1997 [Φ.Ε.Κ. 50/10.4.1997, τ. Α’]: Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

 

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Υπουργείο Υγείας:

http://www.moh.gov.gr/articles/gdpr

Ευρωπαϊκή Επιτροπή:

https://ec.europa.eu/info/law/lawtopic/dataprotection_el

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

www.dpa.gr